به گزارش شکوه نهاوند، جلسه شورای آرد و نان شهرستان نهاوند به ریاست احمدوند فرماندار، نثاری نماینده مردم شریف نهاوند و با حضور محمدی مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان، معاون عمران و برنامه ریزی فرمانداری، مدیران کل و جمعی از مسئولین و صنف نانوایان شهرستان در سالن شهدای فرمانداری نهاوند برگزار شد.
ضرغام احمدوند فرماندار نهاوند در جلسه شورای آرد و نان شهرستان اظهار داشت: شهرستان نهاوند کریدور زائران اربعین حسینی است و در برنامه های مناسبتی باید نگاه ویژه ای به این شهرستان شود.
احمدوند گفت: بحث آرد و نان یکی از ضروریات و با سلامت خانواده مرتبط است . از این جهت، یکی از خط قرمزهای ما در شهرستان کیفیت بالای آرد و نان است.که خوشبختانه با وجود کارخانه آرد در خصوص کیفیت آرد عرضه شده در نهاوند مشکل خاصی نداریم.
وی افزود: سهم آرد شهرستان نهاوند ۳۶ هزار و ۷۰۰ کیسه است کهاز این مقدار ۱۸۸۰ کیسه سهمیه عشایر شهرستان می باشد.
وی همچنین تصریح کرد: شهرستان نهاوند ۲۰۷ واحد نانوایی دارد که در حال حاضر ۲۰۰ نانوایی در سطح این شهرستان فعال هستند.
وی در خاتمه خواستار نظارت بیشتر و جدی تر از سوی اداره صمت و دستگاه های متولی، بر عملکرد و ارائه خدمات در نانوایی های سطح شهرستان شد.
در این جلسه محمد علی محمدی مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان اظهار داشت : قوت غالب مردم نان است که تامین آن دست هر کسی نمی افتد و دولت نگاه ویژه ای به بحث آرد و نان در کشور دارد.
محمدی بیان داشت: نارضایتی مردم شهرستان در بحث آرد و نان یکی از مباحث بسیار مهم است که باید به طور جدی مورد بررسی قرار بگیرد
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با اشاره به اینکه ظرفیت های موجود در شهرستان را شناسایی کرده و سپس اقدام به انجام کاری کنید، اظهار داشت : یکی از ظرفیت های خوب استان همدان و شهرستان نهاوند کارخانه آرد شهرستان است که آرد باکیفیت تحویل نانوایان می دهند و باید به بحث آرد برای “نان کامل ” هم ورود پیدا کنند، چرا که این کارخانه ظرفیت این کار را هم دارد.
همچنین علیرضا نثاری نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای آرد و نان شهرستان، سخنان خود را با گلایه نسبت به وضعیت کیفیت و نوع خدمات ارائه شده در حوزه آرد و نان شهرستان آغاز کرد و بیان داشت: بنده نماینده ی مردمی هستم که در بحث آرد و نان گلایه های بسیاری دارند که نیاز است به سرعت موضوع آرد شهرستان مورد بررسی قرار گرفته و نظارت کامل براین موضوع اجرایی شود.
نثاری گفت: دومین گلایه بنده به بحث عدم وجود اداره غله در شهرستان نهاوند است که با وجود اینکه شهرستان نهاوند شهرستان سوم استان همدان است اما نگاههای غیر مسئولانه و معتصبانه باعث شده که اداره ی غله در شهرستان وجود نداشته باشد.
وی افزود: وقتی شهرستان نهاوند که کارخانه ی آردی دارد که آرد با کیفیت بالا تولید و در اختیار نانوایان می گذارد چرا باید نان با کیفیت پائین در اختیار مردمش قرار بگیرد.
نماینده مردم نهاوند بیان داشت : استان همدان و شهرستان نهاوند ظرفیت توزیع آرد کشور را دارند اما متأسفانه برخی باندبازی ها باعث شده که توزیع عمده آرد در اختیار کارخانه هایی با کیفیت پایین تولید باشد که این موضوع باعث نارضایتی مردم در سطح کشور شده است.
وی افزود : با وجود این ظرفیت ها اگر در شهرستان نهاوند رضایت مندی مردم در بحث آرد و نان کم است یک جای کار می لنگد و باید بررسی شده و نظارت ها در این خصوص بیشتر شود.
نثاری در خاتمه اظهار داشت: برخی نانوایان از اختصاص سهمیه آرد خود گلایه دارند. ظاهرا و با تاسف مبنای توزیع آرد شهرستان بر اساس آمار سال ۱۳۹۵انجام می شود که اگر این آمار به روز رسانی شود مشکلات این حوزه هم برطرف خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید