×
×

۳۰۰ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد در نهاوند

  • کد نوشته: 885
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
  • 30 بازدید
  • ۰
  • شهردار نهاوند با بیان اینکه این شهر ۳۰۰ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد دارد، گفت: قسمت عمده بافت فرسوده شهر نهاوند در مناطق کم‌برخوردار قرار گرفته و همین امر نیز باعث ایجاد معضلاتی در نوسازی این بافت شده است. به گزارش پایگاه خبری  شکوه نهاوند، مجید یوسفی‌نوید اظهار کرد: شهر نهاوند حدود ۳۰۰ هکتار بافت […]

  • شهردار نهاوند با بیان اینکه این شهر ۳۰۰ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد دارد، گفت: قسمت عمده بافت فرسوده شهر نهاوند در مناطق کم‌برخوردار قرار گرفته و همین امر نیز باعث ایجاد معضلاتی در نوسازی این بافت شده است.

    به گزارش پایگاه خبری  شکوه نهاوند، مجید یوسفی‌نوید اظهار کرد: شهر نهاوند حدود ۳۰۰ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد دارد که این بافت‌های فرسوده در چهار نقطه از شهر نهاوند واقع شده‌اند و این نقاط شامل بافت مرکزی، گوشه سرآسیاب، گل زرد و شاطرآباد است که بیشترین بافت فرسوده نهاوند در بخش مرکزی شهر قرار دارد.که عمدتاً در مناطق کم‌برخوردار شهر بوده و ساکنان این مناطق به‌خاطر توان اقتصادی پایینی که دارند، قادر نیستند ملک خود را نوسازی کنند.

     

    یوسفی‌نوید ادامه داد: از طرف دیگر شهرستان نهاوند روی گسل قرار گرفته است و سالانه ده‌ها زلزله بیش از سه ریشتری در این شهر رخ می‌دهد که همین امر اهمیت و ضرورت نوسازی بافت فرسوده نهاوند را نشان می‌دهد.

     

    وی یادآور شد: وجود این بافت‌های قدیمی در مناطق زلزله‌خیز، در زمان بحران‌های احتمالی طبیعی می‌تواند منشأ خطرات زیادی برای جان و مال شهروندان ساکن در این مناطق باشد؛ بنابراین ضرورت دارد هرچه سریع‌تر نسبت به نوسازی این مناطق اقدام شود.

     

    شهردار نهاوند به دیگر معضلات بافت فرسوده نهاوند اشاره کرد و افزود: همچنین هم‌پوشانی بافت فرسوده در منطقه دوخواهران با بافت تاریخی این منطقه یک مشکل اساسی است و پس از سال‌ها از آغاز گمانه‌زنی‌ها برای کشف لائودیسه هنوز متولیان میراث فرهنگی نتوانسته‌اند این محوطه را از بافت فرسوده جدا و مشخص کنند؛ بر همین اساس اهالی این منطقه همچنان اجازه ساخت‌وساز ندارند.

     

    یوسفی‌نوید اضافه کرد: ‌هم‌پوشانی بافت تاریخی با بافت فرسوده در این قسمت شهر باعث ایجاد تضاد و چالش شده، چراکه از یک‌طرف می‌خواهیم بافت تاریخی شهر را حفظ کرده و از سوی دیگر می‌خواهیم بافت فرسوده شهر را احیا کنیم .

     

    به گفته یوسفی‌نوید در این طرح محدوده بافت فرسوده از بافت تاریخی مجزا شد و محدوده اضافه‌‌شده مازاد بر بافت تاریخی بوده و تداخل و دوگانگی در ضوابط تشویقی و بافت تاریخی مرتفع شد و بافت تاریخی مانند بافت فرسوده شامل کلیه ضوابط تشویقی به استثنای تراکم و طبقات است که می‌بایست درخصوص بافت تاریخی هماهنگی لازم با میراث فرهنگی صورت پذیرد

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *